Затверджений план роботи Громадської експертної ради (ГЕР) при Комітеті з питань боротьби з організованою злочинністю та корупцією.

В рамках роботи ГЕР протягом наступного року профільні антикорупційні українські організації вирішили зосередили свою роботу в чотирьох напрямках:
• Контрольно-моніторинговому;
• Навчально-методичному;
• Антикорупційної експертизи;
• Законопроектний.
В рамках першого напрямку, експерти розробляють узгоджену антикорупційну методологію моніторингу органів влади, яка вподальшому буде затверджена на засіданні ГЕР.
НУО, які працюють у навчально-методологічного напрямку запланували проведення спільно з Комітетом ряд публічних заходів. Зокрема, тренінг для голів комісій обласних рад: «Методичні рекомендації щодо розробки регіональних програм запобігання та протидії корупції». Проведення до кінця року круглих столів, за участю голів профільних комісій обласних рад на тему: «Стан розробки регіональних програм запобігання та протидії корупції» та Круглий стіл: “Щодо шляхів виконання рекомендацій ГРЕКО в рамках третього раунду оцінювання стосовно фінансування партій та виборчих кампаній.”

Ознайомитися з планом роботи можна за цим посиланням.
Надати пропозиції можна за телефоном – 067-401-99-17; Емейлом: fond@fpmi.kiev.ua

Діяльність здійснюється в рамках проекту “Організаційне забезпечення діяльності Громадської експертної ради при Комітеті ВРУ з питань боротьби з організованою злочинністю та корупцією” за підтримки Міжнародного Фонду Відродження.

Додати коментар

Plain text

• HTML теґи не відображаються
  • Адреси сторінок і електронної пошти атоматично перетворюються у посилання.
  • Рядки та параграфи відокремлюються автоматично.
CAPTCHA
This question is for testing whether you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.